Re: Rozhodné období-mateřská ? Prosím o
12 kalendářních měsíců, které předcházejí před měsícem, v němž nastoupíte na mateřskou. Pokud jste u tohoto zaměstnavatele kratší dobu, tak od nástupu do zaměstnání do konce měsíce před nástupem na mateřskou.
Re: Rozhodné období-mateřská ? Prosím o
U zaměstnavatele jsem 6let, ale nevím, od kdy se mi to bude počítat, když jsem na neschopence a na neschopence budu až do nástupu na mateřskoua to má být na konci června 2008. Na neschopenku jsem nastoupila 3. prosince 2007. Bude se mi mateřská tady počítat z období 11/06-11/07?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
23. 1. 2008 20:49
Od prosince 12/2007 jsem na rizikovém těhotenství tudíž na neschopence. Za měsíc prosince jsem brala nemocenskou + 4tis. hrubého odměnu, z které bylo odvedeno soc. a zdrav. pojištění, ale za měsíc prosinec jsem neměla odpracovanou ani hodinu. Chtěla bych se zeptat, jaké rozhodné období budu mít při výpočtu mateřské? Bude to 07-09/2007 nebo 10-12/2007. Předem moc děkuji za odpovědi.