Re: Příjem z fotbalu
Jedná se o tzv. nezávislé povolání a v tomto případě není povinnost platit SP (ale můžete, pokud chcete). Informujte se na OSSZ. Daň a ZP se platí určitě. Společné zdanění lze také uplatnit.
Re: Příjem z fotbalu
Dobrý den, můžu ještě něco k tomu fotbalu paní Katko ? A to by měl za něj platit a ztrhávat mu to z těch peněz ten fotbalový tým nebo ten fotbalista sám ? A do jakých příjmů bych to měla dát ? Oni mu vystaví každý měsíc fakturu na 25 tis a nic z toho neplatí. Je mi to nějak divné. Asi bych se měla zeptat na zdravotní pojišťovně jak to je že ? A tu daň stačí zaplatit jednou za rok u daňového přiznání nebo každý měsíc ? Děkuju Renata
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
30. 1. 2008 16:58
Dobrý den, mám jeden případ, kdy manžel je normálně zaměstnaný a také mimo jiné hraje fotbal, za který pobírá měsíčně cca 25 tis (není žádný odvod soc a zdr. ani daň ??? !! ) je to správné ? Manželka je na MD. Můžu jim udělat společné zdanění a kam dát příjmy za ten fotba ? Mě se nezdá že by z toho nic měsíčně neodevzdával. Kde najdu tuto problematiku ? Děkuji Renata