Re: sw - učto2000
protože jsem tak byla zvyklá z pohody, tam to šlo, vytvořit si jen hlavičku uložit si ji s nulovou částkou a až jsem věděla cenu, tak jsem si tuto fa rozklikla a položky doplnila a vytiskla. Děkuji vám za radu, pomohla mi, tušila jsem, že to bude nějak tak. Takže mi nezbyde nic jiného než vytvořené fa smazat, a vytvořit jen ty, které odesílám .
Ještě jeden dotaz, když se budu potřebovat dostat do uložené faktury třeba za 14 dní, a opravit nějaký údaj, např. množství, půjde to nějak?
Naštěstí jsem vystavila v tomto sw jen dvě faktury, které jsem ještě neodeslala, takže vymazat z knihy pohledávek, dodacích listů a faktur a napsat znova nebylo tak náročné,vzhledem k tomu, že tam zatím nemám nic jiného než toto , snad nebude vadit. Děkuji Vám za rady, pomohly mi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 2. 2008 12:20
Dobrý den,
začínám s novým sw tichý a spol. a nevím jestli postupuji správně při vystavování faktur. Například mám pět faktur-každý den jednu. 1.neznám cenu, 2znám cenu,3 a 4 neznám cenu 5znám.Tzn.vytvořím hlavičku všem fakturám, vytisknu jen ty kde znám ceny.A do knihy pohledávek přenesu jen vytištěné fa. Ale u tohoto sw se nemůžu dostat do vytvořených nevytištěných a nepřenesených faktur, nejdou mi otevřít. co dělám špatně?