Re: odvod daně za zaměstance a špatný VS
pokud jste to platil/a na správný účet ,který má fú ,tak bych to jen oznámila .ˇZádost o změnu VS z č. ičo na VS č. DIČ u níže uvedených plateb . vypište jim tam příslušné platby a celkem
i kydž myslím, že pro tyhle účely by jim ičo nemuselo dělat problém.Dřív se DIČ užíval pouze ve styku s OSVč a DUZP.
Udělejte to ale co nejdřív někdo toho rád využívá.Někdy čekají až bude penále vyšší aby to mohli vymáhat. Musí z něčeho žít.
Žádost o přeúčtování když platíte z účtu na jiný účet. ( př. DPh budete zaplatíte na účet daň z příjmu)
Re: odvod daně za zaměstance a špatný VS
neví m,ale někdy ho doměřují rádi. Většinou nějaké % z částky ...která je předmětem.No to uvidíte. Nevím.Třeba ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 2. 2008 20:13
Můžete mi, prosím, poradit? Povedlo se mi, že jsem celý rok posílal zálohu na daň z příjmu za zaměstnance pod svým ičo místo dič. Stačí jen provést oznámení a žádost na fú o převedení plateb ze špatného VS na správný? Nebo jakým způsobem to napravit? Nemám zkušenosti. A myslíte, že z toho bude fú počítat nějaké penále?