Re: Za kolik účtujete sestavení danového
Já bych řekla cena dobrá. Mám klienta, který své bývalé účetní, za daňové přiznání a věci kolem (přehled na OSSZ a ZP) zaplatil 6500,-.
Někteří moji klienti protahují obličeje při ceně 650,- Kč (včetně Přehledů). A to je i za zpracování podkladů při uplatňování výdajů paušálem (dostanu v krabici zaplacené složenky na pojištění, proplacené faktury a papíry za pojištění, děti, úroky....). Nejsem trochu blb?
tak trochu...ale vážně...u klientů, kterým vedu DE průběžně, si počítám za sestavení DP 750-1500/ podle složitosti/ + po 250 za přehledy SP a ZP, těm, kterým zpracovávám podklady jednorázově ,ještě naúčtuji práci podle hodin, které nad tím strávím /většinou 300 Kč za hod/nebo podle řádků DE /20Kč za řádek/Taky jsem řešila "kyselé obličeje", ale pak jsem tak nějak porovnala za co u nás pracují zedníci a přestala to řešit.Za cenu , co by si většinou klient představoval je lepší koukat do zdi a v létě chodit na borůvky - s čistou hlavou !!
Jen tak pro zajímovost, za kolik si účtujete vedení daňové evidence-vedení celého účetnictví průběžně během roku podnikateli, který nemá zaměstnance-jen příjmy a výdaje, DPH?
Účtujete za řádek v peněžním deníku nebo měsíčně najakou sazbu?
Díky za odpověď.
Za zhotoveni danoveho priznani DPFO vc. prehledu na OSSZ a ZP si uctuji uz nekolikaty rok 1500 Kc. Podnikatel mi priznani vc. prehledu jen podepise a vse za nej vyridim ja. Cili vse odnesu apod. Zatim se mi nestalo ze by se cena nekomu nelibila. A kdyby, tak at si jde jinam. Ucetni musi znat svoji cenu a nedelat priznani za 500 Kc apod., tak jako to nekteri delaji......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 2. 2008 10:27
Milé účetní. mohu se zeptat jaký účtujete paušál za sestavení danového přiznání FO ? vedu danové evidence celý rok a za sestavení danového přiznání účtuji 1500,-.hodně nebo málo?