Re: OT:
..to je krásný! já mám taky vtip: vytiskla jsem si DAP za rok 2007,
sociálku a zdravotku, deník, příjmy , výdaje...sešila nahromádkovala,
no a zjistila jsem, že tam nemám ve výdajích sociální a zdravotní,jak jsem tím letoškem zblblá, takže "jedu znova"
takže mi ten příběh o zvířátkách pozvedl náladu,díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 2. 2008 16:45
Do lesa zavítá Finanční úřad a mezi zvířátky zavládne panika. Šnek i z celou rodinou utíká z lesa, v tom je potká čáp a ptá se: Kam běžíš šneku?
Ále,do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám barák,moje stará má barák,všechny děti mají barák,no to bych se nedoplatil! Čáp se zamyslí a začne taky utíkat a narazí na medvěda: Kam běžíš čápe?
Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já si žiju na vysoký noze,moje stará si žije na vysoký noze,všechny naše děti taky žijou na vysoký noze, no to bych se nedoplatil!
Medvěd utíká z lesa a škobrtne o krtka: Kam valíš medvěde?
Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám kožich, moje stará má kožich, naše děti mají taky všichni kožichy, no to se nedoplatím!"
Krtek se zamyslí a rychle se taky hrabe z lesa pryč. Vyhrabe se až v ZOO přímo v kleci paviánů. Starej pavián na něj kouká a ptá se: Co tady děláš krtku?
Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti ty taky mají nahrabáno, no to bych se nedoplatil!
Pavián na to: Krtku, co blbneš. Podívej se na mně, já mám holou prdel, stará má holou prdel, naše děti mají taky holou prdel a stejně nás všechny zavřeli!