OT:

• (neregistrovaný)

20. 2. 2008 16:45

Do lesa zavítá Finanční úřad a mezi zvířátky zavládne panika. Šnek i z celou rodinou utíká z lesa, v tom je potká čáp a ptá se: Kam běžíš šneku?
    Ále,do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám barák,moje stará má barák,všechny děti mají barák,no to bych se nedoplatil! Čáp se zamyslí a začne taky utíkat a narazí na medvěda: Kam běžíš čápe?
    Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já si žiju na vysoký noze,moje stará si žije na vysoký noze,všechny naše děti taky žijou na vysoký noze, no to bych se nedoplatil!
    Medvěd utíká z lesa a škobrtne o krtka: Kam valíš medvěde?
    Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám kožich, moje stará má kožich, naše děti mají taky všichni kožichy, no to se nedoplatím!"
    Krtek se zamyslí a rychle se taky hrabe z lesa pryč. Vyhrabe se až v ZOO přímo v kleci paviánů. Starej pavián na něj kouká a ptá se: Co tady děláš krtku?
    Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti ty taky mají nahrabáno, no to bych se nedoplatil!
    Pavián na to: Krtku, co blbneš. Podívej se na mně, já mám holou prdel, stará má holou prdel, naše děti mají taky holou prdel a stejně nás všechny zavřeli!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2008 22:00

i.p. (neregistrovaný)

Re: OT:
      ..to je krásný! já mám taky vtip: vytiskla jsem si DAP za rok 2007,
      sociálku a zdravotku, deník, příjmy , výdaje...sešila nahromádkovala,
      no a zjistila jsem, že tam nemám ve výdajích sociální a zdravotní,jak jsem tím letoškem zblblá, takže "jedu znova"
      takže mi ten příběh o zvířátkách pozvedl náladu,díky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).