Re: OT: reporting personálního odd.
přiznám se, že jsem se s tímto pojmem setkal snad poprvé,
v této oblasti by šlo ještě třeba zhodnotit vývoj mezd, dle pracovišť, půrměr.délka zaměstnání u kolektivů nebo jednotlivců,vývoj mezd za nějaké konkretní období, podíl ZTP nebo povinné odvody, třeba vzdělávání zaměstnanců, podíl, účast,nevím, neznám Vaše podmínky.
Asi by to mělo obsahovat informace důležité pro vedení firmy vzhledem k plánování další činnosti, výrobních procesů, lidských zdrojů,jak se dnes říká.
Re: OT: reporting personálního odd.
Já taky nejsem EKO,ale zkusil bych třeba např. určité pracoviště, vedoucí, řadový prac., jaké byly mzdy v r. 05,06,07,jaký je % nárust(pokud je), to by myslím šlo zjistit.
Když jsem působil ve službách(bezpečnostní, úklidové), tak jsme taky pečlivě slešdovali a hodnotili vývoj hodinové tržby za službu klientovi a = podíl z této částky na HM, ON, ost. náklady a pod.
Neznám Vaši náplň, ale třeba by taky nějak šlo postavit proti sobě tržby od zákazníků a mzdy i ON(mzdy + odvodY). Neví, jestli Vám ty moje nápady budou k čemu, ale jak říkal Polívka, Musíme si pomáhat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 2. 2008 9:59
Jaká data, informace by se podle vás měly objevit v reportingu personálního oddělení? napadá mě např. počet nástupů/výstupů v předchozím měsíci, počet zaměstnanců, počet neobszaených a obsazpvaných pozic, míra fluktuace, počet PN a jejich délka předchozím měsíci, počet čerpaných dnů dovolené, průměrná mzda. To vše celkově ve firmě a podle středisek.
Napadá vás něco jiného? prosím o tipy, inspiraci
díky