Pomozte prosím s DP začátečníkovi

• (neregistrovaný)

12. 3. 2008 19:23

Prosím ještě znova paní Hanku , vy píšete....U záloh na sociálku a
    >>>>>zdravotní: dáte tam svůj celkový příjem vč. ztráty z
    >>>>>podnikání .....já se snažím nakrmit tu chytrou šablonu, ale co napsat v Přehledech SP na ř.22 mě to tam doplnilo 0 a ne příjem po odečtení ztráty (ř.42DP)a co napsat na ř. 31? Já jsem neplatil nic a to co odvedl zaměstnavatel (30.000) se tam asi napsat nedá? Fakt vám moc děkuji za trpělivost

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 3. 2008 19:52

Hanka (neregistrovaný)

Re: Pomozte prosím s DP začátečníkovi
      špatně jsem se asi vyjádřila: celkový příjem vč. ztráty jsem myslela z podnikání příjem mínus výdaj tím pádem ztráta (to se omlouvám), když si vyplníte přílohu č.1 k přiznání (to budou čísla z ponikání), tak vám do sociálky ty peníze naběhnou. máte to jako vedlejší činnost, do ř. 31 napište 0,tam se nezapočítávají odvody od zaměstnavatele.pak podle pokynů doplníte zbytek.to zvládnete.Hanka

• 12. 3. 2008 20:06

Roman (neregistrovaný)

A budu tedy muset začít letos platit zálohy na SP a ZP, šablona mi to "vyplňuje" a počítá mi to SP 734Kč/měs a ZP 0? Zatím to vyplňuju jenom zkušebně, snad ten hokej zvládnu! Jste zlatá, moc děkuji

• 12. 3. 2008 20:16

Hanka (neregistrovaný)

něco vám asi vyleze k platbě na sociálce, ale nebude to nic hrozného.Zdravotní byste platit neměl.Hanka

• 12. 3. 2008 20:22

Roman (neregistrovaný)

Ještě jednou dík, přeju hezký večer

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).