Re: Pomozte prosím s DP začátečníkovi
špatně jsem se asi vyjádřila: celkový příjem vč. ztráty jsem myslela z podnikání příjem mínus výdaj tím pádem ztráta (to se omlouvám), když si vyplníte přílohu č.1 k přiznání (to budou čísla z ponikání), tak vám do sociálky ty peníze naběhnou. máte to jako vedlejší činnost, do ř. 31 napište 0,tam se nezapočítávají odvody od zaměstnavatele.pak podle pokynů doplníte zbytek.to zvládnete.Hanka
Re: Pomozte prosím s DP začátečníkovi
něco vám asi vyleze k platbě na sociálce, ale nebude to nic hrozného.Zdravotní byste platit neměl.Hanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 3. 2008 19:23
Prosím ještě znova paní Hanku , vy píšete....U záloh na sociálku a
>>>>>zdravotní: dáte tam svůj celkový příjem vč. ztráty z
>>>>>podnikání .....já se snažím nakrmit tu chytrou šablonu, ale co napsat v Přehledech SP na ř.22 mě to tam doplnilo 0 a ne příjem po odečtení ztráty (ř.42DP)a co napsat na ř. 31? Já jsem neplatil nic a to co odvedl zaměstnavatel (30.000) se tam asi napsat nedá? Fakt vám moc děkuji za trpělivost