Předpis daně FO

• (neregistrovaný)

24. 3. 2008 23:26

Dobrý večer, prosím poradíte mi někdo jak mám zaúčtovat v letošním roce předpis na daň z příjmu FO, podvojko.-OSVČ,předchozí účetní nezaúčtovala daně od roku 2005 a v letošku proběhly uhrady a samozřejmě na účtě 341 vychází blbost... dávat na 591 mi příjde spatně a na 491 si nejsem jistá.. prosím poraďte někdo už jsem z toho zoufalá, tohle není jediná pitomost, kterou udělaly. chybí předpis za rok 2005 a 2006..Děkuji mockrát

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 3. 2008 23:32

v.e.n.d.y. (neregistrovaný)

Re: předpis daně FO
      No to je zapeklité...máte špatně výkazy za roky 2005 i 2006, špatně zisk po zdanění....já bych šla asi zpátky a doúčtovala to do správných let...ale ráda se nechám poučit o jiných metodách.

• 24. 3. 2008 23:41

iveta (neregistrovaný)

jít zpátky je docela problém, účetní firma se mnou ani OSVČ nekomunikuje a v době kdy ještě komunikovala, tak jsem je na tyto skutečnosti upozornila a oni neudělaly vůbec nic...uvidím jestli se ještě někdo ozve a pak nevím co si tím udělám..asi na 491 na 5.. se mi to opradu dávat nechce. nebo mě teď napadlo na 588 a v DPFO bych o to navýšila HV... si říkám, že jsem do toho šla... to samé je totiž u nedoplatkuu na OSSZ a ZP za rok 2005.. úhrady jsou ve splátkách. Letos doplaceno a na 336, kam to účtovali mám zůstatek na MD. to je ale pěkná blbost.. a co tím opravdu nevím...děkuji všem za odpovědi a dobrou noc

• 24. 3. 2008 23:50

v.e.n.d.y. (neregistrovaný)

a co opravit na výkazech ručně a do počátečního zůstatku 2007 341 a 336 naúčtovat správně??Samozřejmě někde s důkladným popisem o zjištění chyby??Ale to už je jen snaha Vám pomoci...

• 24. 3. 2008 23:57

iveta (neregistrovaný)

to jsem zkoušela, ale nesedí mi pak rozvaha... i když si říkám, že by sedět měla. už jsem asi hodně tím přemýšlením unavená a vyztekeaná. nechám to na zítřek..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).