Re: Min. zaklad dane a prijmy ze zavisle
minimální základ daně budete mít poměrem 120 800 / 12 měsíci * 5 měsíců, za 6-9 dáte čestné prohlášení že jste neměl žádný zdanitelný příjem a za 10-12 doložíte potvrzení od zaměstnavatele. před okénkem pro cifru 120 800 je políčko na měsíce, máte ho vyplněné? každopádně to má být poměr ne celý minim.základ
Re: Min. zaklad dane a prijmy ze zavisle
Je tam pouze pomerna cast min. zakladu dane, tj, za 5 mesicu, ale nepricetl se mi tam prijem ze zavisle cinnosti, zakladem dane je pouze pomerna cast min. zakladu.............. Myslim, ze by se v r. 45 mel secist prijem ze zavisle cinnosti + min. zaklad za 5 mesicu OSVC (cinnost byla prerusena)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 3. 2008 19:03
POkud jsem podnikal 1-5 se ztratou, pak jsem zivnost prerusil, pak 6-9 UP, a 10-12 zamestnanecky pomer. Zaklad dane mi tvori min. zaklad dane za 5 mesicu + zaklad dane ze zavisle cinnosti? V formulari mi vyskakuje pouze min. zaklad dane, je to spravne?
Diky. L.