Re: Zrušení prac.poměru ve výpov.lhůtě
pokud zaměstnavatel nepřistoupil na ukončení p.p.dohodou, nedoporučuji !!! porušení pracovní kázně - měl by jste to na zápočťáku a to by se nemuselo novému zaměstnavateli líbit.
Nezbyla Vám nějaká loňská dovolená? Pokuste se ji prokombinovat s letošní částí dovolené s žádostí o neplacené volno.
Požádat v novém zam. o zkrácený úvazek na dobu výpovědní lhůty běžící v původním zaměstnání. Eventuelně i zde si předčerpat část letošní dovolené-písemná žádost. Finančně na tom budete si tratit, ale je-li práce dobrá možná se to vyplatí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
11. 4. 2008 12:13
Dobrý den, prosím, poraďte mi někdo. Ve firmě jsem dal výpověď, protože chci nastoupit do jiného zaměstnání. Na okamžité skončení pracovního poměru moje firma nepřistoupila. Tudíž mi běží výpovědní lhůta. Do nového zaměstnání mám však nastoupit již tento měsíc. Poradí mi někdo, jak můžu odejít a nezpůsobit si potíže?