Re: Důchodový list
>>Dobrý den, jsem začátečník a dělám poprvé evidenční
>>listy a mám dotaz, zda jsem správně pochopil, že do
>>vyloučených dob se počítají jen ty měsíce v kterých
>>nemá
>>zaměstnanec žádný příjem. Tzn. když marodí jen 1/2
>>měsíce a má i příjem tak se tyto dny nepočítájí.
>>
>>Děkuji
>Do vyloučené doby se počítají dny nemoci. (Př. nemoc od 2.3. do 30.6. ´= 91 dnů (VD)
Re: Důchodový list
vyplňování ELDP nemusí být vždy jednoduché (např. 1.den nemoci, dlouhodobá nemoc a vyplacení odměny nebo příspěvku na penz. přip., křížkování rodič. dovolené, dlouhodobé neplac. volno, statutáři a neplac. SP organizací apod.) je třeba nastudovat pokyny k vyplňování ELDP (např. na stránkách (ČSSZ)
každá MÚ by měla vyplňování ELDP věnovat náležitou pozornost - jedná se o velmi důležitý dokument (jednou podle toho bude vypočítán zaměstnanci důchod...)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
14. 4. 2008 13:19
Dobrý den, jsem začátečník a dělám poprvé evidenční listy a mám dotaz, zda jsem správně pochopil, že do vyloučených dob se počítají jen ty měsíce v kterých nemá zaměstnanec žádný příjem. Tzn. když marodí jen 1/2 měsíce a má i příjem tak se tyto dny nepočítájí.
Děkuji