Re: Konec prac.poměru na dobu určitou
jj odlásit na OSSZ a ZP a poslat ELDP to jsem věděl. nebyl jsem si jistý co zda tam poslat nějaké to ukončení prac poměru a s délkou dovolené. Takže jestli jsem to pochopil dobře tak žádné ukončení prac poměru posílat nemusím a dovolená je tedy těch 6,5 dnu? Díky
Re: Konec prac.poměru na dobu určitou
nevím kolik máte stanovenou dovolenou za rok. každopádně vydělíte počet dní dovolené za rok dvanácti a vynásobíte 4. Ukončení posílat nemusíte - ukončíte to odhláškou a dovolenou máte za povinnost pouze dorovnat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
18. 4. 2008 7:25
Zdravím všechny při pátku,
chtěl bych se ujistit zda budu postupovat dobře. Zaměstnanci končí prac. poměr na konci dubna (smlouva byla na rok) a nebude prodloužena. Jsme MO, musím poslat na OSSZ nějaký doklad o ukončení prac. poměru, když na smlouvě je uveden konec prac. poměru k 30.4.2008? Akorát tam budu muset poslat zápočtový list, aby ho potvrdili že? A co dovolena, zaměstnaci náleží klasicky dovolená za 4. měsíce tedy 6,5 dnů dovolené?
Díky moc za rady