Re: Pokladní kniha
Musíte zajistit průkazné a úplné účetnictví ..a tak mě napadá, jak kotrolujete tržby, když vše necháváte na zaměstnancích? Já bych se tedy snažila, aby mi vše odevzdávali alespon jednou denně a zapisovala do příjmu v pokladně. Pokladní knihu bych si tiskla alespoň 1x za měsíc, pokud mi software ukazuje alespoň denní zůstatek, který si zkontroluji s fyzickým stavem kasy....jde spíš o opatrnost, které není při práci s penězi asi nikdy dost...
Re: Pokladní kniha
Příjmy mi dokládají číslovanými paragony. Takže si myslím, že v tomto směru je to OK. Ale já tam pracuji jen externě, takže ty denní kontroly jsou na nich. A to co vedou oni v pc za pokladnu, tak nevím zda by stačilo, oni mají 2 pokladničky a já to jen sumarizuji. Ale hlavní je, že stačí pokladní kniha vytištěna z programu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
30. 4. 2008 20:44
Jak to je s pokladní knihou u s.r.o. Firma má kopírku - takže denní tržby. Doklady zapisují do excelu - ručně si žádnou knihu zaměstnanci nevedou. Já jako účetní dostávám jen doklady a na konci roku vyjedu POKLADNI KNIHU jen z počítače. Stačí to? Nebo musí být vedena i ručně. JInak je přehled těch denních tržeb, ale do účetnictví ji zadávám jednou souhrnou částkou na konci měsíce. Stačí to?