Stížnost na obvodního lékaře

• (neregistrovaný)

7. 5. 2008 21:37

Dobrý večer,
    máme v rodině veliké podezření,že u léčby mé švagrové došlo ze strany obvodního lékaře k zanedbání péče.Paní doktorka doslova zpochybňovala příznaky nemoci,které ji švagrová popisovala.Byla sice dost dlouho na neschopence,ale nebyla poslána na žádné hloubkové vyšetření.To zajistil až jiný lékař a potvrdilo se nádorové onemocnění,které zřejmě způsobovalo příznaky,kterými švagrová trpěla a o kterých obvodní doktorka věděla.Ta od prvních dnů nemoci nasadila antidepresiva a řešila tím celou situaci.Chtěla jsem se zeptat,zda mi někdo poradíte,kam se obrátit s oficiální stížností na tuto paní doktorku.V této zkratkovité verzi vše může vypadat zvláštně,ale opravdu si myslíme,že takovouto péči si nikdo z nás nezaslouží.Napadlo mě,obrátit se na Lékařskou komoru.Je to správná cesta?Děkuji za reakce.Radka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 5. 2008 9:36

J (neregistrovaný)

Re: Stížnost na obvodního lékaře
      Nemám v tomhle (bohudík)zatím žádné zkušenosti,ale řeší se to podáním trestního oznámení.Lékařská komora bývá vůči lékařům často dost benevolentní.Zkuste také dotaz na svaz pacientů, určitě poradí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).