Re: Zápis změny údajů v obch. rejstř.
Návrh na zápis opatřený kolkem v hodnotě 1000,- Kč v kterém budou označeny změny, které hodláte v OR udělat, ověřené kopie ŽL, které chcete nechat zapsat a tyto předměty podnikání musí být uvedny ve vaší společenské smlouvě či zakladatelské listině.
Předpokládám, že živnostenský úřad nevystaví živnostenské listy, které nejsou uvedeny jako předmět podnikání v zakl.list. či ve spol.sml. - nebo alespoň ten náš si to hlídá a vytsaví až po předložení doplněního předmětu podnikání v ZL či spol. sml.
Strašně moc děkuji za odpovědi, hodně mi pomohly a už je mi to jasné. Hodně jsem i vyhledala v minulých diskuzích. ŽL nám právě vystavili, aniž by se měnila společenská smlouva, teď to musíme vše napravovat...Ještě jednou díky a přeji krásný den! :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
29. 5. 2008 7:58
Dobrý den, prosím o radu, co je vše třeba k zápisu změny zapsaných údajů do OR. Jsme s.r.o. společnost, pan jednatel má několik živnostenských listů, ale v OR je zapsán pouze 1. Chtěli bychom to napravit, pouze nevím, jaké přílohy jsou k tomu nutné. Formulář mám již předvyplněný, ověřené kopie ŽL také, ale dále? Valná hromada zde není. Předem mockrát děkuji.