Re: Odstupné a jeho vyplacení
Písemně doručeně ho vyzvěte k úhradě dlužné částky se lhůtou např. do 7 dnů a upozorněte, že pokud neprovede, předáváte stížnost na oblastní inspektorát práce a zvažujete spolu s dalšími, kteří to nedostali rovněž podání insolvenčního návrhu, třeba to s ním zaklepe.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 6. 2008 8:36
K 30.4.2008 jsem dostal společně s několika dalšími zaměstnanci menší soukromné firmy vypověď z organizačních důvodů (par. 52 c. z.p.). Bylo nám sděleno, že odstupné dostaneme na účet poslední pracovní den, tedy 30.4. Zaměstnavatel mně však do dnešního dne vyplatil zatím pouze polovinu z celkové částky odstupného. Na dotazy ohledně vyplacení zbylé částky už nereaguje, přičemž ostatní zaměstnanci, kteří byli propuštěni ze stejného důvodu již odstupné dostali. Jaká je možná obrana na takovéto jednání ze strany zaměstnavatele? Za jak dlouhou dobu (nejpozději) musí zaměstnavatel toto odstupné po ukončení prac. poměru dle 52 c. vyplatit? - v z.p. jsem žádnou limitní dobu nenašel, může tedy zaměstnavatel bezdůvodně toto vyplacení prodlužovat?