Re: pravo na odstupne-zruseni vedouci fu
mozna jsem se mela vyjadrit jasneji...samozrejme, ze co je ve smlouve v spojitosti se Zakonnikem prace je smerodatne, chtela bych ale vedet, protoze se nejedna o propusteni z pracovniho vztahu, jen o "propusteni" z funkce, nadale zustavam zamestnancem stavajiciho zamestnavatele, zda mam narok na odmenu, kdyz pujdu na jinou - nevedouci funkci. Nemame to podlozeno v pracovni smlouve a v Zakonniku jsem taky definici tohoto pripadu nenasla. Dekuji
Re: pravo na odstupne-zruseni vedouci fu
sama tušíte,že asi ne...byla dána možnost například i vyšších náhrad - odchodné...ale vždy je to spojeno s ukončením pracovního poměru...máte smlouvu....vám jde o "odbytné" :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
26. 6. 2008 13:21
Dobry den, mam jako vedouci zamestnanec pravo na odstupne podle § 67 Zakoniku prace i v pripade, kdy muj pracovni pomer konci podle § 73 (6) Zakoniku prace odvolanim z funkce? Ke zruseni funkce ve firme nedochazi. Jsem pouze odvolana z funkce. Pokud takove pravo ze zakona primo nemam, lze si jej sjednat smluvne v ramci pracovni smlouvy, i kdyz to Zakonik prace neupravuje (ale ani nezakazuje)?