Re: Pracovní poměr při pobírání RP
Jasně, to je na vaší domluvě, já jsem jen chtěla napsat, že může vykonávat práci na původní smlouvu, protože spousta lidí si myslí, že by tím přišla o RP. Jenom moc nechápu tu poznámku, že nechce 2. prac. poměr na DPP ani DPČ.
Re: Pracovní poměr při pobírání RP
Na tuto profesi by pracovala pravděpodobně i po dovršení 4 let dítěte. Ten první prac. poměr by zřejmě ukončila. DPP ani DPČ nechce. DPP není důch. pojištěn a na DPČ - nevycházely by jí hodiny.
Já to s tím RP a původní smlouvou chápu - děkuju, ale vedení to chce tak jak to popisuju. Chci si být prostě jistá, že to tak jde, abych neudělala nějakou botu. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 7. 2008 9:05
Dobrý den, chci se ujistit, že to takto jde. Máme zam-kyni, ktrerá je na RD do 13.8.2008 - do 3 let věku dítěte. Od 14.8.2008 chce požádat o neplac. volno do 4 let věku dítěte, bude pobírat rodičovský příspěvek, o dítě bude postaráno. Zároveň jsme jí nabídli, že si může přivydělat na jinou prac. smlouvu ( s jinou profesí) na zkrácený pracovní úvazek. Může to takto být? Nechce 2. prac. poměr na DPP ani DPČ. Děkuji J.