Re: Zrušení pp dle § 66
Zaměstnavateli předáte "oznámení o skončení PP ve zkušební době" (ne výpověď). Pokud to budete předávat osobně, pak to stačí v ten čtvrtek. Pravděpodobně Vám vznikl nárok na dovolenou za odpracované dny, tj. 1/12 roční výměry dovolené za každých 21 odpracovaných dní. Můžete se tedy dohodnout na čerpání dovolené na počátku září a ukončit PP až na začátku září po vyčerpání dovolené. Pokud ji nevyčerpáte, zam-tel Vám ji proplatí.
Re: Zrušení pp dle § 66
Ano, můžete a nárok na dovolenou máte, pokud jste odpracoval alespoň těch 21 dní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 8. 2008 15:17
Já, zaměstnanec chci ve zkušební době ukončit pp, ale chtěl bych dodělat tento měsíc. Chci se zeptat, když příští poslední týden v měsící srpen mám poslední směnu psanou na čtvrtek 28.08.2008 a poté volný víkend až do neděle 31.08.2008. Kdy mám tedy doručit zaměstnavateli výpověď? Děkuji.