Re: Zebezpečení stravy.
Odpověď na tuto otázku není zcela jednoduchá: právo na stravné je vymahatelné 3 roky nazpět, možná sankce za neposkytnutí náhrad je pokuta až do částky 200 000 Kč. Poskytnutí stravenky místo stravného je plnění nad rámec právní úpravy, tudíž bez daňové účinnosti (ať doplatíte stravné či nikoliv). Pokud jde o mě, já bych doplatila, ale to si musí každý podnikatel zvážit sám ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 8. 2008 15:56
Dobrý deň,
naša firma má zamestnacov, obchodných zástupcov, ktorí sú pravidelne vysielaní na tuzemské pracovné cesty v ČR.
Doteraz sme im poskytovali stravenky v hodnote 60 Kč. Z tejto hodnoty zamestnanec platil 17 Kč. Z hodnoty stravenky sme časť - 55% dávali do nákladov a zvyšok ako dobrovolný príspevok.
Mohli by ste mi, prosím, poradiť či sme postupovali správne a či sme neporušili žiadny zákonný predpis?
Sme povinní vyplácať stravné alebo je v poriadku, ak poskytneme len stravenky? Môžeme sa prípadne aj rozhodnúť, ktorú variantu stravovania poskytneme zamestnancom?
Ďakujem pekne za radu :)