Re: těhotná na UP
>>Dobrý den,potřebovala bych poradit.Před asi rokem
>>jsem
>>byla na UP.Po půl roce jsem si našla práci,ale pouze
>>brgádně,takže jsem pořád evidovaná na UP.V dubnu se
>>obchod zrušil a brigáda mi skončila.V květnu jsem
>>otěhotněla.Nyní nemám nárok na podporu,ani na
>>neschopenku,ani
>>na MD.Půl roku jsem bez příjmu a manželova výplata už
>>nám nestačí a do termínu porodu 9.1.2009 nemám na nic
>>nárok.Bylo mi na dvou úřadech naznačeno,ať se nechám
>>někým známým aspoň na 2 dny zaměstnat a přejít na
>>neschopenku.Jsem ve 21 týdnu.Může mi někdo poradit
>>jak
>>postupovat a jesli to není třeba protizákonné?Děkuji
>>moc,Děkuji moc a ještě se zeptám:a když nastoupím k malé firmě a pak přejdu na neschopenku k OSSZ,prodělá na mě dotyčný hodně,nebo nic?Děkuji
Re: těhotná na UP
nemocenské dávky jdou z nemocenského pojištění, buď je u malých organizací vyplácí přímo OSSZ (firma je nehradí), nebo u velkých organizací vyplácí dávky přímo firma, která o vyplacené dávky sníží svoje pojistné. Jedná se tedy o peníze, které spravuje OSSZ a ne o peníze firmy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 8. 2008 10:16
Dobrý den,potřebovala bych poradit.Před asi rokem jsem byla na UP.Po půl roce jsem si našla práci,ale pouze brgádně,takže jsem pořád evidovaná na UP.V dubnu se obchod zrušil a brigáda mi skončila.V květnu jsem otěhotněla.Nyní nemám nárok na podporu,ani na neschopenku,ani na MD.Půl roku jsem bez příjmu a manželova výplata už nám nestačí a do termínu porodu 9.1.2009 nemám na nic nárok.Bylo mi na dvou úřadech naznačeno,ať se nechám někým známím aspoň na 2 dny zaměstnat a přejít na neschopenku.Jsem ve 21 týdnu.Může mi někdo poradit jak postupovat a jesli to není třeba protizákonné?Děkuji moc,už z toho nespím,jenom brečím,snad mi někdo poradí,nebo pomůže.