Re: Nevyčerp.dovolená -zkuš.doba
pokud odpracoval 1 měsíc, čerpal dovolenou, tak jaký zůstatek dovolené chcete proplácet? Měl vůbec odpracováno 21 PD, aby mu vůbec vznikl nárok alespoň na 1/12?
zjištěný průměrný výdělek v rozhodném období nelze v průběhu čtvrtletí, pro který je platný, měnit
Re: Nevyčerp.dovolená -zkuš.doba
asi jsem se špatně vyjádřila....ten zaměstnanec nekončí,ale čerpal si v prvním měsíci prac.poměru dovolenou a účet.program mi hlásí ,že nelze určit průměr na dovolenou,tak nevím zda mám navolit hrubou hodinovou mzdu nebo jaký jiný průměr.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 9. 2008 13:10
Prosím v případě,že zaměstnanec ve zkušební době odchází a nevyčerpal nárok na dovolenou je možné mu jej proplatit?
A ještě jeden dotázek:-) - Jaký bude průměr na dovolenou,když si zaměstnanec čerpal dovolenou hned v prvním měsíci nástupu do práce? Je to tak,že to bude pouze hodinový hrubý výdělek? Ve firmě máme hodinovou mzdu a nenárokové osobní ohodnocení.
Předem děkuji za odpověď.