Re: e-shop a podminky a ochrana kupujici
Dobry den,
dekuji vam za rady .Musim rict,ze jsem vzala pouzila urcite rady a znovu,tentokrat opet emailem a pote to stejne jsem tlumocila telefonicky.pan B.velice vstricne reagoval a zacal ihned pracovat na mem e-shopu a zodpovedel mi mych par dotazu k praci.Dokonce jsem od neho dostala ke komunikaci/spis vyprosila/skype/jelikoz ziji v zahranici a volani na mobil se prodrazuje.Slibil a tet se uvidi.Ale vsem dam jednu radu .Az si date udelat e-shop nebo cokoliv BEZ TERMINU nic neplatte.Neznamena to,ze muj problem skoncil.vzdy se rada dohodnu ,ale....jak to nejde.
Preji pekny den a dekuji vsem Libuse
Re: e-shop a podminky a ochrana kupujici
Dobry den,
po kritice a vsem co tuto diskusi rozpoutalo,rada vsem zdeluji,ze dnes p.Bartek svoje zavazky vuci mne splnil a plne funkcni e-shop mi predal.Domluvily jsme se jeste na par detailech vylepseni a nabidl mi pomoc.Uznal i svoji chybu.
Timto se chci i ja verejne p.Bartkovi omluvit a poprat mu co nejvice spokojenych zakazniku.
www.spolecenske-a-svatebni-saty.cz
Libuse
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 9. 2008 5:12
Dobry den.30 cervence 2008 jsem si u www.mujobchod.info.cz objednala a zaplatila e-shop v hodnote 24 000,-kc.Mam fakturu o zaplaceni a po delsi dobe mi byla poslana demo verze,ktera nefunguje v plnem rozsahu /jedna se o QUICK.CART a jak jsem zjistila muzu si ho zdarma stahnout i ja.Zaplaceno byl i e-shop na miru.Na Zadosti o manual atd. se reaguje formalne co se chce a jednou vetou a nic mi nebylo dodano.Pouze mne pan zaregistroval www.Jeho odpoved vzdy je ,,,brzo se ozvu,, Poslal mi 2 navrhy/okopirovane a muj navrjh vubec neakceptuje.Nevim jaky zakon mne chrani a mam se obratit kde?Je tady moznost?
Dekuji za kazdy nazor nebo odbornou radu Libuse