Re: jak doložit daňový výdaj?
Pokud budete platit hotově,tak máte samostatné doklady a to by samozřejmě stačilo,budete mít peníze v pokladně a pokladnou to všechno zaplatíte.
Re: jak doložit daňový výdaj?
To ne, placeno je vše ze soukromého učtu, jak jsem už uvedl, to byl jen nápad, ze by se to vyplatilo hotově z podnikání a jako druhý průkazný doklad by byl ten výpis ze soukromého z účtu, napadlo mě to, protože vím, že šéf takto používá kartu ze soukromého a podnik mu to proplácí v hotovosti, pro podnik jsou to potom "hotové" výdaje. Nevím ale, jestli by FU v mem pripade neremcal, ale tak snad, ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 9. 2008 1:21
Dobrý den,
jsem fyzická osoba, zárove zamec, mám v roce 2008 příjmy a taky výdaje. Bohužel výdaje eviduju a platím následovně: podnikám doma (sw služby)
- nájemné platím ze soukromého účtu jako sipo (3+1 z toho jedna místnost zařízená jako kancelář a slouží jako kancelář)
- svůj pouze pro podnikání využívaný notebook jsem zaplatil ze soukromého účtu
- náklady na telefon platím ze soukromého účtu
Prosím Vás, jak doložit podnikatelsky tyto výdaje?
Děkuji moc za radu.