Re: zaměst.na rodič.dovolené-prosím mzdo
v mém programu se toto zadává na osobní kartě, nikoli ve mzdách za konkrétní měsíč či nepřitomnostech, takže na osobní kartě zam-ce mám "kmenový stav", kde jsou všechny možnosti, aktivní, mateřská, rodičovská... ale jak píšete, závisí to na programu
Děkuji vám.My máme program ABRA-krátce,tak to moc neznám.Ještě se prosím zeptám.Při rodičovské dovolené se kyně vyjme z evidenčního stavu,tzn.že nebude na přehledech pro OSSZ a ZP?(při MD je v evidenč.stavu,při rodič.dovolené není)?
Děkuji moc
Mám dojem, že v evidenčním stavu zůstává, jsme VO tak na přehledech zam-ce neuvádíme...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 10. 2008 13:55
Dobrý den,
potřebuji poradit.Zaměstnankyně čerpala MD,po ní čerpá ŘD.Po skončení čerpání ŘD nastoupí na RD.Prosím,jak zadáváte do PC rodičovskou dovolenou?Vím,že každý program je jiný,ale já jsem v přehledech pro nepřítomnost našla pouze nem.dávky,mateřskou,vyrovnávací příspěvek v těhotenství.Rodičovská dovolená žádná.Tak teď nevím,jak kyni evidovat po dobu 3 let věku dítěte.Musí přeci vyjiždět na přehledech pro OSSZ,ZP,i když je odvod 0 Kč. Jsme MO.
Děkuji za každou radu.