Re: Prémie za zisk u účetní ?
To mě z práce kvůli ztrátš dokonce vyhodili.
A jednatele, který už dovedl ke krachu 5 firme, nakupoval za 100 a prodával za 80 si tam nechali....
Ještě že po mně nechtěli doplatek té ztráty, to by se asi divili, co bych jim řekla... :-)))
Re: Prémie za zisk u účetní ?
Tak předpokládám, že Vás nevyhodili za odpovědnost za ztrátu, ale prostě proto, že na Vás neměli peníze. Jinak to odměňování - prémie účetní za zisk - bych nebrala tak, že ona svojí snahou dosáhne zisku, ale jednoduše tak, že když má firma zisk, může i ona dostat peníze navíc a když firma zisk nemá, tak zkrátka peníze nebudou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 10. 2008 14:35
Pracuji jako účetní a mzdová účetní, mám nízký základní plat a prémie se mi skládají z různých podsložek, mimo jiné za zisk, který se často neplní, takže tu částku nedostanu.
Když řeknu mé vedoucí, že ten zisk nemůžu udělat ani kdybych se na hlavu postavila, tak řekne, že to tak mají všude. Zajímá mě, jestli to tak máte někde taky. Přijde mi nelogické, být odměňovaná za něco, co nemůžu ovlivnit.