Bankovní účty pro s.r.o.-české a německé

• (neregistrovaný)

14. 10. 2008 19:35

Dobrý den, jsme česká firma (s.r.o.), která bude zakládat pobočku v zahraničí. V Německu budeme potřebovat také založit účet, ze kterého budeme posílat peníze na český účet a naopak. Poplatky za zaslání mezi jednotlivými účty jsou dost vysoké, máte nějaké zkušenosti s nejnižšími sazbami? Narozdíl celé západní Evropské Unie jsou platby mezi jednotlivými účty zdarma, ne tak bohužel u nás, což nechápu. Děkuji za pomoc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 10. 2008 21:17

Petr25 (neregistrovaný)

Re: bankovní účty pro s.r.o.-české a něm
      Já mám firemní účet u Fio, který funguje jako česko-slovenský: lze zdarma přijímat a odesílat platby do/ze všech českých a slovenských bank.

Od 1.1.2009 půjde o koruno-eurový účet (díky vstupu SR do eurozóny) a snad půjde zdarma převádět po celé eurozóně, v nejhorším případě "za drobné".

Jinak mám účet ještě v této bance: www.vr-bank-zittau.cz, který je za nějaké "drobné", ale v porovnání s českýma bankama prakticky zdarma.

• 14. 10. 2008 21:20

Petr25 (neregistrovaný)

Ještě jeden odkaz:

také "česká" banka jako předchozí, ale už trochu dražší

https://sicherheit.sparkasse-oberlausitz-niederschlesien.de/multilingual/cz/index.php

• 15. 10. 2008 8:00

Růža (neregistrovaný)

máme učet u ČSOB v ČR a zároveň u ČSOB v SR(protože máme klienta v SR,který nám hradí na účet v SR) a poplatky mezi
      převody jsou minimální ve srovnání s ost.bankami

• 1. 11. 2008 15:09

PavelK (neregistrovaný)

Po mBank ma uz i Fio diskuzni forum: www.fio.mdata.cz
      sice neoficialni, ale ctou to a prispivaji tam zamestnanci Fio.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).