Re: OT Strach ze ztráty zaměstnání
Až tak úplně bych si dovolila nesouhlasit, pokud se jedná o velkou org., která je povinna zaměstnávat lidi se ZPS. Pokud nechce platit do státního rozpočtu. Pak si zaměstnance s ČID může uplatnit do výpočtu.(Ale když není práce, tak není práce a pak opravdu "padni komu padni")
Myslím, že tady platí jako ve většině případů, nemá cenu spekulovat a vymýšlet co by kdyby. Hlavní jsou výsledky vaší práce spolehlivost a ochota. Dobří pracovníci opouštějí pole jako poslední
a já věřím, že vy mezi ně patříte! Držím palce :o)
Díky za podporu.Já vím,že je to spekulativní,nikdo nemůže vědět co bude.Asi jsem potřebovala číst nějaký názor.
Jestli jsem dobrá musí posoudit jiní.Jde o velkou organizaci ,cca 1000 z-ců. Kolik je z toho postižených opradu nemám tušení.Práce je málo,patříme pod automobilový průmysl,který jak známo trpí snad nejvíc.Ale i tak díky a hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 10. 2008 10:37
Mám otázku z hlediska zaměstnance.
Finanční krize,propouští se.Jsem ČID,mám ZPS,najít si jinou práci je pro mne těžší než pro zdravé.Smlouva mi končí 31.1.2009
Včera mi jedna kolegyně řekla : Vy máte ČID ,Vás nepropustí oni zVás jako firma mají... Tak nevím moc se mi to nezdá.Myslím,že jim to je jedno,padi komu padni.Vy jste tu z oboru setkáváte se s tím denně ,co myslíte?