Re: Nemocenská v době výpovědi
Dobrý den,z vlastní zkušenosti: neschopenku zanesete svému zaměstnavateli,ten ju předá na příslušnou OSSZ(pokud je malá organizace), pracovní poměr Vám zkončí k 30.11.,ale vy budete až do nástupu na MD v pracovní neschopnosti.Pak nastoupíte na MD - nezapomenout všady nahlásit a budete doma s mimčem.Pokud by bylo pak druhé mimčo,tak nebudute dostávat "mateřskou", ale budete dostávat rodičovský příspěvek. Platí to v případě,že neukončíte mateřskou a nebudete pak zaměstnaná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 10. 2008 8:48
Dobrý den,potřebovala bych poradit s touto věcí.
V polovině září jsem podala u zaměstnavatele výpověď, po 14 dnech jsem zjistila že jsem těhotná, tak jsem jí samozřejmě chtěla vzít zpět,ale zaměstnavatel mi to odmítl a trvá na výpovědi, která vyprší k 30.11.Tak se chci zeptat, kdybych šla na nemocenskou od 3.11.2008 jako na rizikové těhotenství dřív než mi skončí výpovědní lhůta, tak jestli jsem pod ochranou lhůtou v době nemocenské a tudíž semnou zaměstnavatel nemůže ukončit pracovní poměr, který by mi měl skončit k 30.11.2008 a zda budu dále vedena jako zaměstnanec. A mám nárok na nemocenskou od zaměsnavatele.
Děkuji za brzkou radu.Petra