Re: Práce ve svátek
jako přesčas to nebude (byl to normální prac. den), přesčas by to byl, kdyby byl svátek v so nebo ne, jako náhradu zaplatíte jen rozdíl hodin, které odpracoval a prac. úvazkem, tzn., pokud máte prac. dobu 8hod., tak zaplatíte jako náhradu 3 hod. x průměr/hod., za práci ve svátek (pokud nevybere jako náhradní volno) zaplatíte odprac. hodiny, tj. 5 x mzda/hod., příp. za tuto dobu odměny + odprac. hod. x 100% průměru za práci ve svátek
Re: Práce ve svátek
O přesčas by se jednalo pouze tehdy, pokud by takový výkon práce byl navíc, tj. nad stanovenou týdenní pracovní dobu - mám-li PD rozvrženou od pondělí do pátku do 8hodinových prac. směn,a svátek připadne na středu, pak prací přesčas by byla práce až počínaje 9. hodinou, a to ještě za předpokladu, že v jiné dny jsem odpracovala všechny naplánované směny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 11. 2008 11:20
Dobrý den, zaměstnanec v říjnu odpracoval 22 pracovních dní, ve svátek 28.10. odpracoval 5 hodin. Prosím, mám dotaz,ohledně proplacení. Hodin. mzda 80 Kč, Prům.výdělek 101,52 Kč.Na výplatní pásce se promítne těch 5 hod. ve svátek jako mzda za práci přesčas, jako příplatek za práci přesčas, příplatek za práci ve svátek(508 Kč), náhrada mzdy za svátek(812 Kč.).Pomůže mi některá ochotná mzdovka?Mám to správně? Děkuji moc.