Re: Nástup do zaměstnání s ČID
mám dojem, že nabídková povinnost je viz:
§ 41 ZP - Převedení na jinou práci
(1) Zaměstnavatel je povinen převést zaměstnance na jinou práci,
a) pozbyl-li zaměstnanec vzhledem ke svému zdravotnímu stavu podle lékařského posudku vydaného zařízením závodní preventivní péče nebo rozhodnutí příslušného správního úřadu, který lékařský posudek přezkoumává, dlouhodobě způsobilosti konat dále dosavadní práci.
3) Není-li možné dosáhnout účelu převedení podle odstavců 1 a 2 převedením zaměstnance v rámci pracovní smlouvy, může ho zaměstnavatel převést v těchto případech i na práci jiného druhu, než byl sjednána v pracovní smlouvě, a to i kdyby s tím zaměstnanec nesouhlasil.
Re: Nástup do zaměstnání s ČID
Ano, blbě jsem se vyjádřila - chtěla jsem napsat, že pokud jinou odpovídající práci nemá, může dát výpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 11. 2008 12:29
Náš zaměstnanec bude částečně invalidní a chce se vrátit do zaměstnání. Čekáme na vyjádření naší doktorky, zda bude schopen práce, která je uvedena v pracovní smlouvě. Pokud nebude schopen jak se dál postupuje? Musíme ho převést na jiný druh práce nebo mu můžeme dát výpoděď? A co se stane v případě, že ho doktorka uschopní a on začne třeba za měsíc znova marodit nebo se mu stane prac. úraz? Děkuji moc za odpovědi...