Re: Reklamace
Zatlačte na ni a pohrozte obchodní inspekcí apod. Když si vyberete zase šunt (pravděpodobně) už s tím nic neuděláte. Trvejte alespoň na dokladu. Navíc užž při 3. reklamaci máte nárok na výměnu. O dobu, kterou byl v reklamaci, se reklamační lhůta prodlužuje. Prstýnek bych si osobně zpět nevzala - přece nebudete trávit život odvozem prstýnku k opravě a čekáním na opravu. Takto je vlastně k ničemu, chtěla jste ho přece nosit, ne?
Postup prodejce je naprosto nezákonný. Najděte si zde na serveru §§ pro argumentaci a předložte je prodejci. Paralelně informujte ČOI.
>>>chtela jsem se zeptat jak je to s reklamaci, kdyz
>>>jsem
>>>koupila prstynek 30.9.2006 a mezitím jsem ho
>>>reklamovala 4x pro vypadly kaminek..nyni jsem tam sla
>>>po pate a
>>>uz jsem chtela vratit penize..tuto reklamaci jsem
>>>podala 1.11.2008..dnes mi majitelka obchodu rekla, ze
>>>penize mi nevrati, ze si mohu maximalne vybrat jine
>>>zbozi
>>>v teto hodnote, ale ze mi na nej nevystavi doklad..to
>>>znamena ze bych na toto zbozi uz zaruku uznat
>>>nemohla..jak postupovat?? mam byt rada ze si muzu
>>>vybrat neco
>>>jinyho nebo vzit zpet opraveny prstynek???dekuji
>>Postup prodejce je naprosto nezákonný. Najděte si zde
>>na serveru §§ pro argumentaci a předložte je
>>prodejci.
>>Paralelně informujte ČOI.
>
>dekuji!! a jeste jsem se chtela zeptat v jakom zakoniku hledat??
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 11. 2008 13:28
chtela jsem se zeptat jak je to s reklamaci, kdyz jsem koupila prstynek 30.9.2006 a mezitím jsem ho reklamovala 4x pro vypadly kaminek..nyni jsem tam sla po pate a uz jsem chtela vratit penize..tuto reklamaci jsem podala 1.11.2008..dnes mi majitelka obchodu rekla, ze penize mi nevrati, ze si mohu maximalne vybrat jine zbozi v teto hodnote, ale ze mi na nej nevystavi doklad..to znamena ze bych na toto zbozi uz zaruku uznat nemohla..jak postupovat?? mam byt rada ze si muzu vybrat neco jinyho nebo vzit zpet opraveny prstynek???dekuji