Re: vypoved
Obecně a zkráceně je asi reálná pouze možnost 2 měsíců nebo dohody. Záleží jak myslíte, že děláte práci na kterou nemáte oprávnění - pokud by to bylo v rozporu se zákony, tak by stačilo zaměstnavatele upozornit, že pokud Vás nepustí na dohodu, budete to řešit přes inspektorát bezpečnosti práce. Ale to jsou jen mé spekulace.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 11. 2008 18:29
Dobry den,chci se zeptat.Chci ukoncit prac.pomer dohodou,ale zamestnavatel mi na to nechce pristoupit i kdyz mi nezajistuje vhodne pracovni podminky.Vykonavam praci ,na kterou nemam opravneni ani vzdelani-do ted jsem ji sice vykonavala,ale ted jse prac.podminky zhorsili,znizil se pocet zamestnancu a zvysil se pocet mych chyb z psychicke unavy a prepracovani.Jestli chci ukoncit tento prac.pomer,musim zde setrvat 2mes.,nebo je mozne ukoncit prac.pomer z vyse uvedenych duvodu drive?Dekuji.