Re: Seznam - počet zaměstnanců k 1.12.08
paní Katko, já tomu nevím hlavu ani patu a žádný seznam k 1.12.08 jsem nesepisovala. Začala jsem před pár měsíci jako mzdová účetní, budu dělat RZD v roce 2009 poprvé nemohla byste mi ten můj dotaz nějak zobecnit prosím? nebo se z toho zcvoknu :-))) děkuji.
To není seznam, ale údaj o počtu zaměstnanců, který se vypisuje do tiskopisu,který je povinnou přílohou tiskopisu „Vyúčtování daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků“ .
Přesně tak, vzor tohoto "vyúčtování..." najdete i zde na liště v sekci "šablony" jsou tam i pokyny, ty Vám to snad trochu osvětlí... Toto vyúčtování ale podáváte ještě před ročním zúčtováním, je to vyúčtování finančnímu úřadu (kolik jste na zálohové dani odvedli a kolik jste měli odvést), netýká se ročního zúčtování jednotlivých zaměstnanců.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 12. 2008 20:06
můžete mi prosím někdo říct kdo má povinnost, resp.která účetní musí vykazovat tento seznam? nebo proč se vykazuje?
POČET ZAMĚSTNANCŮ ke dni 1. 12. 2008
(§ 38j odst. 4 zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů)