Re: Nemocenská 2009
Rozhodnutí o dočasné prac. nesch. (modrý pruh) si ponechává zaměstnavatel pro vyplacení náhrady. Na OSSZ odesíláte až po 14-ti dnech trvá-li neschopnost déle, a zaměstnanec Vám přinese další díl neschopenky. Jestliže nemoc přechází do dalšího měsíce donese Váím zaměstnanec lístek na peníze, který odesíláte na OSSZ.
Re: Nemocenská 2009
Musíte počkat,jak bude dlouho nemocný,jestli bude déle než 14dní,tak až pak dáte na sociálku 3díly neschopenky Rozhodnutí o vzniku..,Rozhodnutí o ukončení..Hlášení zaměstnavateli..,pokud bude nemocný do 14 dní,tak mu vyplatíte náhradu vy a nikomu dál už nic nedáváte.Takže počkejte,my jsme také malá organizace a taky trochu plavu spoléhám,na počítačový program,který mi pomůže výši dávek počítat a určitě se poradím se svojí referentkou na sociálce,abych neulítla,možná,že vám a potažmo i nám ostatním někdo poradí polopatě jak se dopočítat základu,ze kterého se náhrada počítá
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
9. 1. 2009 6:44
Dobrý den, vím, že se tu probírá pořád, ale i já mám dotaz ohledně nemoci zaměstnance v roce 2009. Včera mi zaměstnanec přinesl rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti, je nemocný od 6.1.09 a já bych teď potřebovala poradit jak správně postupovat. (byli jsme dříve malá organizace) Co mám teď dělat s tím rozhodnutím o doč. prac. neschopnosti, nechat to u sebe a počkat, jak dlouho vlastně bude nemocný nebo už teď něco posílat na OSSZ? Jde mi o to jak vlatně postupovat v praxi...A pak až v únoru mu budu počítat tu náhradu mzdy? Nějak se v tom ztrácím. Děkuji za reakce. R.