Re: OT: Jak mám zrušit pevnou linku?
Velmi složitě ! Musíte vydržet půl hodiny na 0800123456 než vás spojí s operátorem, potom další půl hodinu než vás spojí na konkrétního pracovníka a ten si vás ověří, že jste majitelem linky (datum narození a jméno) a oznámí vám zdlouhavě, že vám zašle dopis s kódem (prý do 5ti pracovních dnů....) a kód pak musíte nahlásit nějaké jejich lince (uvedeno v dopisu) a do 30 ti dnů od nahlášení kódu vám pevnou linku prý zruší...... PEVNÉ NERVY !!! :-)))
;-) no to je prave to, co nechcu... vim ze pres operatora je to na ... ;-) tak hledam jinou cestu... kdyz jsem bydlela v brne, tak jsem si tam zasla osobne, a kdyz mi porad chodily dal faktury, tak jsem ta sla znovu s podepsanym papirem od nich, ze mam zruseno a pak uz dali konecne pokoj, ale sakra zas jet kvuli temu do Brna... uz to mam ted dost z ruky.. :-( to je snad nejhorsi instituce, co existuje... ;-)
>>Velmi složitě ! Musíte vydržet půl hodiny na
>>0800123456 než vás spojí s operátorem, potom další půl
>>hodinu
>>než vás spojí na konkrétního pracovníka a ten si vás
>>ověří, že jste majitelem linky (datum narození a
>>jméno)
>>a oznámí vám zdlouhavě, že vám zašle dopis s kódem
>>(prý do 5ti pracovních dnů....) a kód pak musíte
>>nahlásit
>>nějaké jejich lince (uvedeno v dopisu) a do 30 ti dnů
>>od nahlášení kódu vám pevnou linku prý zruší......
>>PEVNÉ NERVY !!! :-)))
>
>;-) no to je prave to, co nechcu... vim ze pres
>operatora je to na ... ;-) tak hledam jinou cestu... kdyz
>jsem bydlela v brne, tak jsem si tam zasla osobne, a
>kdyz mi porad chodily dal faktury, tak jsem ta sla znovu
>s podepsanym papirem od nich, ze mam zruseno a pak uz
>dali konecne pokoj, ale sakra zas jet kvuli temu do
>Brna... uz to mam ted dost z ruky.. :-( to je snad
my to řešili přes fax,jak nám poradil operátor a dnes nám tvrdí ,že tam žádnou žádost nemají strašná instituce,s nimi to je vše na měsíce a déle.............
>nejhorsi instituce, co existuje... ;-)
Toto martýrium už mám za sebou a jde to bohužel pouze přes toho slavného operátora. Po několika minutovém hovoru o tom, proč chci linku zrušit (drahé poplatky atd... ) a jejich dalších ,,skvělých a výhodných" nabídek a mém neustálém trvání na zrušení - máme konečně zrušeno. Přeji pevné nervy :))) Karla
Já vám poradím, jak jsme to provedli my! 15.12. jsme podávali Žádost o zrušení (úplně obyčejný dopis, žádný formulář atd.) a k 31.12. nám ji zrušili!!! I přesto, že standartně mají 30dní výpovědní lhůtu. Není to žádná věda, napište žádost, kde uvedete rušené číslo , dále napíšete, že to chcete k nejbližšímu možnému termínu (my jsme uvedli přímo datum 31.12.) a pošlete doporučeně na adresu:Telefonica O2, Za Brumlovkou 266/2 140 22, Praha 4 - Michle a věřte, že nejdéle do měsíce budete mít po starostech :-)). A hlavně, nebudete se muset vybavovat s nějakým "chytrákem" na infolince a sdělovat mu, proč zrovna nyní linku rušíte :-)). K.
Já tedy nevím, ale já jsem si stáhl z netu jejich formulář výpovědi, poslal jsem jim ho vyplněný a bylo po problémech.Sice mne telefonicky přesvědčovali-blebleble, ale když jsem trval na svém, tak mi to zrušili,pouze mi nechali ještě 6 měsíců možnost se mne dovolat, já jsem už volat nemohl, tak nevím,jak to dnes vlastně s nimi funguje.
Pomáhala jsem rušit linku několika kolegyním z práce a vždy bez problémů. Podávali jsme formulář "ZRUŠENÍ NA ZKOUŠKU" kdy ještě půl roku můžete zdarma přijímat hovory ale z aparátu už ven nezavoláte. Nestojí to vůbec nic a po té době Vám sami linku pak zruší. Nevím zda stále toto odpojení nabízí.
děkuji všem za názory. a moc závidím těm, co neměli problémy se zrušením linky... ;-)
já za poslední rok neslyšela jediného člověka od nás z "dědiny", že by neměl problém se zrušením pevné linky... ;-)
a je jedno, jestli psali nebo telefonovali...
no tak se jdu do toho opřít, ať už to mám za sebou
přeji krásný den všem :-D
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 1. 2009 12:40
prosím neporadíte mi někdo, jak mám zrušit pevnou linku? na stránkách O2 jsem k tomu nenašla žádný formulář ani pokyny a protože s nimi mám samé špatné zkušenosti, vím jak se rádi pořád na něco vymlouvají apod., tak to chci řešit rázně, ne abych to rušila rok... Předpokládám, že to chtějí určitě písemně, ale nevím jakou formou, kam to poslat, atd.
Poradí někdo, kdo tohle již absolvoval?
Moc děkuji všem.