Re: OT Reklamace bot
Pokud jste reklamaci prevzal tak uz neudelate nic.Penize by Vam dali kdyby nebyla rekl.vyrizena do 30.dni a vy tam ten 30.den dosel,to by Vam je museli hned vyplatit.Nezalezi kdy je opravili,zalezi kdy jste tam dosel a v tu dobu bohuzel uz byla reklamace vyrizena.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
21. 1. 2009 15:43
Dobrý den. Koupil jsem si boty a 16.12.2008 jsem je dal k reklamaci z důvodu rozpadlého vnitřního ševu. Do dokladu o reklamaci jsem nechal napsat že požaduji peníze zpět. Dnes dopoledne (21.1.2009) jsem do obchodu zavolal a bylo mi řečeno že reklamace ještě nebyla vyřízena, tudíž že si mohu přijít pro peníze (neboť doba reklamace přesáhla 30dní). Do obchodu jsem dorazil o dvě hodiny později, kde mi bylo na místě řečeno že reklamace je vyřízená a boty opravené (znamená slepené lepidlem). Boty jsem si díky své hlouposti vzal, i když byly očividně během těch dvou hodin narychlo zalepené a navíc v dokladu o reklamaci byl na místě data vyřízení reklamace pečlivě přeškrtaný údaj (evidentně datum opravdového vyřízení reklamace) a doplněn datem 11.1.2009. Očividně kvůli tomu aby se datum vyřízení reklamace vešlo do 30-ti denní lhůty. Proto by mě zajímalo zda je možné bránit se proti takovému jednání?
Děkuji za odpověď