Skončení prac. poměru dohodou

• (neregistrovaný)

28. 1. 2009 13:10

zaměstnavatel končí na pracovišti, kde pracuji 31,1, pronajímatel s ním nepodepsal novou nájemní smlouvu, všem nám dal podepsat až 27,1,ukončení prac. poměru dohodou dle §49 ZP s tím, že na odstupné a na nic nemáme nárok. Požadovali jsme uvedení důvodu skončení i když je to dohodou (dle výkladu k §49 ZP) zaměstnavatel odmítá toto vepsat s tím že si nás tedy nechá ale vezme si nás do své jiné provozovny dělat jinou práci jeho provozovna rušená je čerpací stanice a nová prodej US oblečení. Mám dojem že když mám ve smlouvě uvedeno místo pracoviště (Praha 4)a co konkrétně budu dělat Pracovník v bistru) tak mě nemůže převést na jinou práci (skladnice) a pracoviště Praha východ) mimochodem z jednoho konce města na druhé /1,5hod. rozdíl). Vyhrožuje nám všem, že ten kdo nepodepíše dohodu bez uvedení důvodu, že uvidí, že bude rád sám dávat výpověď. Je toto možné. Jak se mám zachovat mám a musím jeho dohodu podepsat. děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 1. 2009 13:15

lufi (neregistrovaný)

Re: skončení prac. poměru dohodou
      Dohodu bych nepodepisovala..Mate narok na odstupne at chce nebo ne..obratila bych se popripade na soud..a to ze vam takhle vyhrozuje bych si uz vubec libit nenechala...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).