Re: zaměstnanec kt. ma živnost
No podle § 304 je to trochu naopak, vy nesmíte zahájit jinou výdělečnou činnost bez předchozího písemného souhlasu zaměstnavatele. Musí se ovšem jednat o činnost která je shodná s předmětem činnosti zaměstnavatele. Pokud byste tuto činnost zahájila i bez souhlasu zaměstnavatele, pak by to nejspíš důvod propuštění byl, ale nejsem si jist, zda by se jednalo o důvody podle § 52 odstavec d), či dokonce § 55 odstavec 1/b), to si myslím že ne.
Re: zaměstnanec kt. ma živnost
Zapoměla jsem napsat, že moje výdělečná činnost mimo zaměstnání s mým zaměstnáním nemá nic společného. Takže pokud jsem správně pochopila, tak klauzule v pracovní smlouvě o oznamovaci povinnosti je bezpředmětná, čiže nemusím svou živnost zaměstnavateli vůbec oznamovat, jak po mě na personálnim oddělení požadovali. Děkuji za odpověď :) Adela
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 2. 2009 17:25
Dobrý den. Od ledna jsem si udělala živnost při zaměstnání, ale v pracovní smlouvě mám zakotveno že zaměstnavatel musí souhlasit o jiné vydělečné činnosti svého zaměstnance.Chci se zeptat, pokud přinesu zaměstnavateli oznámení o započatí jiné vydělečné činnosti, může mě zaměstnavatel na základě smlouvy propustit bez odstupného? Pracovní smlouvu mám na dobu neurčitou. Předem děkuji za reakce. Adela