Re: pracovní smlouva na dobu neurčitou
No není to přesné, ale hlavně je to nějaké divné. Napište znovu, přesně od kdy do kdy měl trvat PP a jaká zkušební doba.
Ano, pokud se třeba nepřehlédla v datu skončení. Taky to může být 31.3.2009 a všechno by bylo jinak. Taky už to tady někdy bylo řešeno. Je divné, že by sjednali delší zkušební dobu než pracovní poměr, nevím jestli by ta zkušební doba nebyla neplatná ?? Nevíte - teď samozřejmě teoreticky, bez ohledu na tento případ.
No to někdo asi odskáče.:-) Pr-poměr se Vámtím změnil na dobu neurčitou. Psát nic nemusí. Kdyby Vám chtěl napsat smlouvu na dobu určitou, může ji prodlužovat třeba po měsících , nejdéle však na dva roky. POkud tato po dvou letech skončí, můusí být mezi novou smlouvou půlroční přestávka , aby mohla být opět uzavřena na dobu určitou . Od 2010 je návrh na změnu v ZP místo dvou let na tři roky. Ale to je ještě ve hvězdách,jestli to projde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 2. 2009 12:37
Dobrý den, 3.11.2008 jsem nastoupila do zaměstnání na dobu určitou a to do 31.1.2009 se zkušební dobou 3 měsíce, smlouva mi nebyla v únoru prodlužena. Já stále chodím do práce. Je zaměstnevatel (po této nedbalosti) povinen napsat mi smlouvu na dobu neurčitou? Jesltli ne, jak dlouho mi může psát smlouvu na 3 měsíce, po jaké době je povinnen napsat mi smlouvu na dobu neurčitou. Předem moc děkuji za Vaší odpověď.