Re: mzdy pro 250 zaměstnanců
ze své vlastní zkušenosti vím, že helios orange je velmi dobrý program, ve kterém se velmi dobře pracuje s účetními daty. Musím ale říci, že je spíše pro větší organizace a je řekl bych dost drahý. Zkuste jejich www stránky. a podívejte se také na mrp slušovice, také dobrý program a dá se koupit jen modul na mzdy.
Dobrý den, alo, chceme jít do Heliosu - můžete mi říci, zda můžete volit sestavy dle toho, co vy požadujete, můžete si nadefinovat své sestavy nebo si změnit výplatní pásku - dodat údaje, které tam nejsou nebo naopak ze sestavy vymazat údaje, které nechcete aby tam nebyli. Pokud potřebujete zcela novou sestavu, tu si dokážete nadefinovat sama, nebo musíte požádat správce a jak jsou oni pružní, mají help linku - je zdarma či placená ? Budu moc ráda, když mi odpovíte, díky
pakli-že zakoupíme program, je v ceně zahrnuto i školení např. na roční zúčtování či nějaké změny či se pak musí vše platit?
Dobrý den, alo, chceme jít do Heliosu - můžete mi říci, zda můžete volit sestavy dle toho, co vy požadujete, můžete si nadefinovat své sestavy nebo si změnit výplatní pásku - dodat údaje, které tam nejsou nebo naopak ze sestavy vymazat údaje, které nechcete aby tam nebyli. Pokud potřebujete zcela novou sestavu, tu si dokážete nadefinovat sama, nebo musíte požádat správce a jak jsou oni pružní, mají help linku - je zdarma či placená ? Budu moc ráda, když mi odpovíte, díky
pakli-že zakoupíme program, je v ceně zahrnuto i školení např. na roční zúčtování či nějaké změny či se pak musí vše platit?
ježkovy oči !!! ...údaje, které tam nebyly ... mráz mě polil, ale spěchám, tak ořu ...
U nas pouzivame uz 3 roky Aladdin pro 270-320 zamestnancu a fakt muzu doporucit! Je rychly, prehledny, ma spoustu kontrol a vystupu. Mame na zakazku udelany import dochazky a bonusu a mesicni zpracovani je brnkacka. A vubec nebyl drahy. Mrknete na www.aladdin.cz, stahnete demoverzi a vyzkousejte...
Mám naprosto perfektní program, počet zaměstnanců není omezen. Můžete koupit pouze modul mzdy a cena opravdu není nijak závratná. Hotline 24 hodin denně samozřejmostí, velice ochotní a odborně na výši. Kamarád má ve firmě také tento a teď po změnách a novelizaci zákona se mu dokonce stalo, že jeho účetní (která odmítala se začít učit nový modul a pracovala stále v nejmenovaném programu) přehlédla fatální chyby ve zpracování mezd a majitel (díky tomu, že chtěl vyzkoušet můj program) na ty otřesné chyby přišel. Účetní se vymlouvala, že to software a podobně, ale již je tam jiná a maká v programu ve kterém dělám i já a je velmi spokojená. Pokud by jste chtěla vyzkoušet, nechte zde mejla, pošlu Vám kontakt. Nevím jestli je možné tady dělat reklamu tak, že bych Vám tady nechala kontakt takto veřejně. Pokud by to možné bylo, není to problém.
>>Prosím jaký program používáte pro zpracování mezd pro
>>200 - 250 zaměstnanců? Můj mě nestačí.
>
>Moc všem děkuji za vaše rady. Máme koupený MRP, ale nemůžu si na něj nějak zvyknout. No uvidíme, ale asi to bude chtít změnu, protože v Money S3 mám různé problémy a oni to nejsou schopni zatím řešit. Dali to na výzkum k projednání a víc prý nemůžou dělat. TO musí programátoři.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
3. 3. 2009 15:39
Prosím jaký program používáte pro zpracování mezd pro 200 - 250 zaměstnanců? Můj mě nestačí.