Re: Výpověď
Musíte to nechat na zaměstnavateli, co a kdy udělá. Možná,že místo výpovědi Vám sám navrhne skončení dohodou, na kterou opravdu nemusíte přistoupit.Klasický příklad jak se zaměstnavateli nevyplatá nějaké neplvolno po skončení RD.Odstupné by bylo z pravděpodobného výdělku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2009 8:45
Dobrý den,prosím o radu jak postupovat v následujícím případě. Jsem na RD - 4.rokem, zaměstnavatel mi povolil neplacené volno. RD mi končí teď v březnu, do práce chci zpět, zaměstnavatel mě nechce. Mohl mi dát výpověď už v lednu, aby mi běžela výp.lhůta, ale zapinkal to a nedal mi ji. Teď by mě zajímalo, jak postupovat dál. Dostanu od něj pravděpodobně výpověď pro nadbytečnost, ale nechci ji dohodou. Mám nárok na 2 měsíční výpovědní dobu + odstupné. Jak se s ním dohodnout, že chci ty dva měsíce zpět do práce, případně ať to nějak vyřeší? A ještě v jaké výši by mi měl dát odstupné, když jsem teď 4 roky doma a před těma 4mi lety jsem brala plat 8000,- hrubého a teď jsou platy poněkud jinde. Děkuji