Re: vypoved
S těmi dvěma roky je to nesmysl. Zaměstnavatel může usoudit, že je nějaký člověk nadbytečný, dá výpověď, prac. poměr po výpovědní době skončí a místo je zrušeno. A zaměstnavatel pak může zjistit, že se bez té práce neobejde nebo třeba získá zakázku a práce může pokračovat a není určená žádná doba, po kterou to místo nesmí být obnoveno, to by byl pěkný nesmysl, zaměstnavatel přece musí mít možnost pružně reagovat, už tak je zákoníkem příliš svázaný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 4. 2009 16:05
dobry den chtela bych se vas zeptat dostal jsem vypoved z nadbytecnosti a ze snizovani zakazek ,a jeste me rekli ze pro me nemaji praci a pri tom tam hned dali druheho pracovnika co dela moji praci .chci se zeptat jestli moje vypoved byla opravnena.Slysela jsem ze pokud se da vypoved z nadbytecnosti tak na mem miste by nemel nikdo 2 roky sedet.Mohli by jste mi poradit co mam ted delat jestli se mam obratit na nejakeho pravnika zda ta vypoved nebyla opravnena?