Re: OT:funkce provozního
Jiné to bude v malé restauraci kde může dělat takřka všechno sám (i zaskakovat za číšníky, v kuchyni apod.) a jiné ve velké, kde může nějakou práci zadat ostatním. Především vedoucí té dané restaurace by měl určit náplň práce co po provozním požaduje: dohlížet na personál, na dodávky zboží, na úklid, předcházet nehodám a konfliktům, objednávat zboží a nakupovat provozní prostředky, zkrátka by měl být vždy o krok vepředu před všemi ostatními a myslet i za ně :). Taková pravá ruka šéfa a zprostředkovatel mezi zaměstnanci a vedoucím. Nesmí chybět autorita a přísnost.
Myslím že nikdo Vám zde podrobně na tuto otázku nebude moci odpovědět.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 4. 2009 7:13
Co všechno dělá provozní restaurace?