Re: nař.vlády č.590/2006 Sb-osobní překá
No a co ten druhý den ? Píšete,l že na dva dny. Musí mít neschopenku. Doprovod je nejvýše na 1 den.
Re: nař.vlády č.590/2006 Sb-osobní překá
..já bych to také tak řešila,vždyť se nejedná o nějaké zneužití,propustku ji potvrzdí,dostane např. zapl.náhradu 4-5 hod.,druhý den dovolenou .. navíc,jako doprovod dítěte,proč to tak pitváte ?? jestli máte sama děti,vžijte se do její situace .. taky jsem toto přehodnotila,když jsem musela s desetiletým synem lítat po lékařích a pak ho mít rok mimo domov a nechodícího .. co bych dala za to,kdyby byl zdravý a doma .. byť jsme do Luže jezdili každý týden na celý víkend,ten rok se vrátit nedá .. a jak píšete,jde na nějaké karido vyšetření .. tj. srdíčko,ne ?? proč jí to takto ztěžujete ?? hmm .. asi jsem na tyto věci moc citlivka ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 5. 2009 11:09
Zaměstnankyně nastoupila na 2 dny do nemocnice s dítětem na vyšetření jako doprovod. Přišla s návrhem, že by 1.den přišla ráno ještě do práce, potom by si vzala propustku a chce to mít zaplacené podle odst. 8 písm. a) odst. 1., který zní:
Pracovní volno k doprovodu rodinného příslušníka do zdravotnického zařízení k vyšetření nebo ošetřrení při náhlém onemocnění nebo úrazu a k předem stanovenému vyšetření, ošetření nebo léčení se poskytne jen jednomu z rodinných příslušníků nezbytně nutnou dobu, nejvýše však na 1 den, byl-li doporovod nezbytný a uvedené úkony nebylo možno provést mimo pracovní dobu
1. s náhradou mzdy, jde-li o doporovod manžela, druha nebo dítěte, jakož i rodiče a prarodiče, zaměstnance nebo jeho manžela; má-li zaměstnanec nárok na ošetřovné z nemocenského pojištění, nepřísluší mu náhrada mzdy.
Zamě-kyně poukazuje na slovíčko "léčení" (dítě jde na kardio vyšetření v celkové anestezii), tudíž tam musí ležet a ošetřovné nemá (myslí tím OČR).
Můj názor je takový:
1) nárok na ošetřovné má - bude jí vystaveny neschopenka - byť první 3dny jsou neplacené
2) léčení chápu ve smyslu např. po operacích v lázních nebo rehabilitačních zařízeních.
Situace je o to nepříjemnější, že se jedná o personalistku.
Děkuji za názory a trpělivost