Nevim kam jit

• (neregistrovaný)

20. 5. 2009 9:17

potrebuji se jen nekde vyzurit nebo snad i vyplakat protoze uz mam vazne dost tech nasich debilnich zakonu ,ktere nahravaji podvodnikum a delaji pitomce z lidi ,co se snazi byt fer a hrat podle pravidel.....
    proc se nekde drit jak idiot kdyz se nabizi tolik moznosti v nasem state jak lehce prijit na ukor tech blbejsich k mnoha milionum a soudy mi to jeste posveti...
    proc si nezalozit s.r.o
    prevzit nejakou cinnost po jine firme mozna ji i zaplatit nejakej cas to vest nasekat dluhu ztratit ucetnictvi zlikvidovat to s.r.o a jeste v prubehu zalozit dalsi a jet tak dal a dal???
    co na tom,ze za mnou zustane spoustu firem ,co jim dluzim,,hlavne,ze na mne nikdo nemuze...a moji zamestanci?ti preci dostanou penize od uradu prace,tak ti mi klidne pujdou delat i do dalsiho meho s.r.o
    proc by nesli?stat je preci chrani...kdyz budu insolventni ,tak to za mne zatahne..
    akorat kdo ma porad vymyslet ty nazvy novych s.r.o...ale kdyz budu u toho more,tak mne snad neco velkolepeho napadne...
    no aspon jsem se vypsala ze vzteku kdyz nic jineho a mozna take usetrila za flasku,kterou jsem mela v umyslu otevrit....ale to by se musel clovek upit k smrti,kdyz to kolem sebe vidi...a to se mam jeste moc rada na to,abych to udelala....tak nekdy priste >:))))))))

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 5. 2009 9:41

all (neregistrovaný)

Re: nevim kam jit
      Plně vás chápu a rozumím vám, já v menším měřítku, tady taky denně zuřím, když čtu rady k zneužívání systému a zákonů a když k tomu něco napíši, tak jsem za blbce já, nikoli ti co zákony porušují a zneužívají na úkor ostatních. Mějte hezký den

• 20. 5. 2009 9:42

pája

Re: a co s tím?
      je to tak ,jak píšete, ale musíte se snažit být chytřejší než ostatní, když Vás někdo převeze tak ho musíte převézt dvakrát a hledat k tomu cesty a prostředky. Nakonec máme to, co jsme VŠICHNI chtěli a po čem jsme toužili, vede nás ten, koho jsme si zvolili, tak jakýpak pláč nad rozlitým mlékem.

• 20. 5. 2009 11:13

evav (neregistrovaný)

Nikoho jsem nevolila, ani za totality, ani teď!
      Proto taky asi zastávám názor, že žít poctivě je vždycky víc než mít zisk. Dobře jste udělala, že jste se vykřičela. Pomáhá to, ale zůstaňte poctivým člověkem. To je věc kterou Vám nikdo neveme, čisté svědomí sama před sebou a těmi které máte ráda.
      Hodně sil do života a netrapte se bojem s větrnými mlýny :o))
      Hezký den

• 20. 5. 2009 11:23

akras (neregistrovaný)

Myslím si,že nechodit k volbám není zrovna ta správná cesta, tím že nepůjdu volit v podstatě dávám hlas těm kterým rozhodně nechci.Darebáci a vyčůránci jsou za každého režimu.

• 20. 5. 2009 15:29

Katuška (neregistrovaný)

Já tedy volit chodím, ale teď si také připadám jako pitomec, protože najednou máme v parlamentu stranu, která se voleb nezúčastnila a vládne nám někdo, kdo se voleb také nezúčasnil a nikdo jej nevolil, navíc to není vláda dle ústavy ale ani protiústavní, je spíš taková šedá... Navíc momentálně nejsilnější politická strana už několik měsíců obchází či přímo porušuje zákony, takže nevím, co chceme po běžných občanech, když oficiální reprezentace vypadá takto...už pomalu přestávám věřit, že ty volby něco změní, ale nakonec naděje zvítězí a půjdu volit zas.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).