Re: Výplatní páska - vzor, formulář??
tak ta vyjíždní z každého programu, každá firma používá jiné složky mezd, takže pochybuji, že Vám někdo pomůže
Vy zpracováváte mzdy ručně, to se nebojíte, že budete dělat chyby ve výpočtu??? Jde o to, že (dobrý) program hlídá MVZ ZP a vše ostatní, což při ručním zpracování vždy nemusíte ohlídat
Pracuji na živnost a pod sebou mám jednu zaměstnankyni a umím si vypočítat mzdu ručně nebo pomocí tabulek na netu a přijde mi zbytečné "zatím" kupovat program, proto jsem myslela,jestli někdo nemá možnost přeposlat výpl.pásku,abych si jí zkopírovala,ale vše ano,ale tohle asi opravdu bude problém.
Zkuste program Ježek - sídlo v Č.Lípě - je jednoduchý a není drahý a pro Vaši potřebu bude plně vyhovovat.
Ahoj, tak jsem nad tím strávila celé odpoledne a protože to nikde není vyřešené, tak se snažím poradit těm, kteří to taky nemůžou najít. TADY je řešení http://www.pujckanaop.cz/diskuse-vyplatni-paska---vzor-ke-stazeni-zdarma-excel-formular/ . Jediné použitelné řešení na internetu. Hanka M.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 5. 2009 16:09
Nemáte prosím někdo možnost přeposlat mi formulář na výplatní pásku? Nic podobného nemohu na netu najít :-( Prosím o zaslání na mejlíka DBobina@seznam.cz. Moc děkuji