Re: Zápočtový list
Na sociálku dávaly kopie zápočťáků pouze malé organizace (při přihlašování nově nastupujících zaměstnanců). Velké organizace je neodevzdávaly na sociálku nikdy. A ÚP chce ELDP? To je nějaká novinka?
Re: Zápočtový list
No a na co byste potřebovala předchozí zápočtový list ? To sstejně s důchodem nemá nic společného a dalšímu zaměstnavateli nebo na ÚP budete dávat jen tento zápočtový list, na který samozřejmě vyznačí jen dobu , kdy jste byla u nich zaměstnána. Pro důchod zaměstnavatelé odesílají na ČSSZ evidenční listy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 6. 2009 16:42
Dobrý den, po 19 letech byl ukončen pracovní poměr pro nadbytečnost. Zaměstnavatel (státní organizace) mě vystavil zápočtový list jen za dobu, kdy jsem byla u něj zaměstnaná. Ale při nástupu v roce 1991 jsem odevzdala zápočtový list, kde byla uvedena i předchozí zaměstnání. Oni tvrdí, že nic nemají. Co mám dělat?
Děkuji. Novotná