Re: Neplacené volno 2009 - půl roku
Mají na mysli asi akci 7 - Skončení z důvodu přerušení (např. rodičovská dovolená, neplacené volno delší než 30 dnů), ale na školení a dokonce i v jejich instrukcích je, že to nemáme hlásit,neboť neprošla změna zdrav.poj., která na to byla navázána. Neplynou z tohoto žádné sankce, ale když Vás přímo obeslali, tak jim udělejte radost a napište akci 7. Nezapomeňte po návratu z NV znovu přihlásit kódem 8.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
18. 8. 2009 14:46
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Můj zaměstnanec požádal o neplacené volno na půl roku (leden - červen 2009). Ovšem nyní mi přišlo ze sociálky, že musím kolegu odhlásit na PSSZ a odhlásit i zaměstnavatele z registru (jiné zaměstnance nemám). Jak se má správně postupovat ? To mám kolegu na půl roku propustit (odhláška, zápočťák apod.) a teď ho znovu přihlásit včetně přihlášení zaměstnavatele do registru ? Vždyť, ale za něj odvádím ZP a tudíž bych ho měla vést neustále v mzdové agendě, ne ?
Předem děkuji za co možná nejsrozumitelnější odpovědi, sociálka to totiž neví.